MøbelMeglerne + Lindbak

(27. oktober 2022) MøbelMeglerne og Lindbak har inngått et eksklusivt samarbeid om kjøp og salg av brukte og nye møbler. Sammen gjør vi nytt og brukt enklere.

GJØR BRUKT OG NYTT ENKLERE
Med ett kontaktpunkt ønsker vi å gjøre gjenbruk enklere og mer tilgjengelig. Ambisjonen er å bidra til at gjenbruk blir en naturlig del av innkjøpsprosessene til våre kunder og samarbeidspartnere.

DET KASTES FOR MYE MØBLER
Hvert år kastes 37 000 tonn med fullt brukbare kontormøbler i Norge. En av grunnene er mangel på gode praksiser for innkjøp eller videresalg av brukte kontormøbler. Bedre vedlikehold av produktene, redesign og gjenbruk kan gi møblene et mye lengre liv, og redusere møblenes miljøavtrykk betydelig. En studie fra SINTEF viser at ombruk kan redusere miljøbelastningen av kontormøbler med over 90 prosent sammenlignet med å kjøpe nye møbler.

Vårt mål er at kvalitetsprodukter med lang levetid skal brukes om igjen. Sammen skal MøbelMeglerne og Lindbak bidra til å redusere klimaavtrykkene.

Se video om samarbeidet:
Lindbak + MøbelMeglerne – Samarbeid som gjør det enklere for våre kunder å handle brukt og nytt

SIRKULÆRT KUNDEEKSEMPEL
Item Consulting ønsket en bærekraftig profil da de skulle innrede sine nye lokaler. I samarbeid med TAG arkitekter involverte de Lindbak og Møbelmeglerne, og resultatet ble fargerike lokaler der mer enn 90% er brukte kvalitetsmøbler. Les mer.

Se kunde-video:
Item consulting – Nye lokaler med fokus på sosiale soner og ombruksløsninger

Kontakt:
Eric Sagen, daglig leder MøbelMeglerne
es@mm-as.no
913 41 500
møbelmeglerne.no

Om MøbelMeglerne
MøbelMeglerne har jobbet med kjøp og salg av pent brukte kontormøbler siden 2001. Utstillingslokalene på 800 kvm ligger på Hvalstad i Asker, mens lageret er i Drammen. MøbelMeglerne har innredet store og små kontorlokaler i hele Norge.

Om Lindbak
Lindbak er Norges ledende familieeide aktør innen kontormøbler, utskriftstjenester, Lyd og bilde (AV-løsninger), IT-løsninger og kaffe og vann. De er til sammen ca. 250 medarbeidere med en omsetning i 2018 på 720 millioner kroner. Hovedkontoret er i Trondheim, det er 28 kontorer rundt om i landet.