MøbelMeglerne er Miljøfyrtårn

(Asker 28. mars 2019) Ordføreren i Asker: Lene Conradi overrakte plaketten for Miljøfyrtårn til en stolt Eric Sagen, daglig leder i MøbelMeglerne as.

Sammen med Asker kommunes miljøvernleder Bjørn Nordby og sivilarkitekt Ingunn Ramsfjell overrakte ordføreren torsdag 28. mars beviset på at MøbleMeglerne er et sertifisert miljøfyrtårn. Hun besøkte MøbelMeglerne under deres Åpne dager som foregår på torsdag 28. mars og fredag 29. mars.

– Nye Asker skal fortsatt være en av Norges mest bærekraftige kommuner», sa Conradi og fortsatte: – MøbelMeglerne er jo i utgangspunktet en miljøbedrift. Det å handle brukt istedenfor nytt er i tidsånden akkurat nå. Ungdommen etterspør for eksempel flere muligheter for å handle brukt her i Asker. Så det at dere nå er et Miljøfyrtårn styrker bedriften ytterligere.

– Når noen kjøper en kontorstol hos oss, blir det ikke produsert en ny, fortalte daglig leder Eric Sagen. Han sa at MøbelMeglerne er opptatt av FNs globale bærekraftmål. – Spesielt nummer 12 er viktig for oss: Ansvarlig forbruk og produksjon. Så viktig er dette for oss, at vi har fått brodert dette mottoet inn på en nyomtrukket stol. Vi selger brukt, reparerer og trekker om kontormøbler. Gjenbruk er filosofien vår.

MøbelMeglerne kjøper og selger pent brukte kontormøbler. Utstillingslokale ligger i Hvalstad i Asker, like ved E 18. Den er på 1 600 kvm med nesten nye kontormøbler. Det over 8 000 kvm store lageret ligger ved Gulskogen i Drammen.

Plaketten fra Miljøfyrtårn er i aluminium og viser at MøbelMeglerne tar miljø- og samfunnsansvar, samt etikk, bærekraft og lønnsomhet. Miljøfyrtårn-stiftelsen ble opprettet i 2003, og hittil er over 5 800 bedrifter miljø sertifisert som Miljøfyrtårn.

Kontaktperson:
Eric Sagen, daglig leder MøbelMeglerne
www.møbelmeglerne.no

@: es@mm-as.no
T: 913 41 500
Nye Vakåsvei 20, 1395 Asker

Tekst og foto: Anders Hauge dy.