Rune Bjørnstad, Salgssjef i Tikkurila Norge AS (Beckers)

«Vi har brukt MøbelMeglerne til leie, flytting og kjøp av kontormøbler.

Vårt hovedkontor skulle totalrenoveres og vi trengte møbler til et midlertidig kontor. Disse leide vi av Kristin hos MøbelMeglerne som fikset alt for oss. Dagen vi skulle flytte inn i våre midlertidige lokaler var alt på plass og gjorde vår flytteprosess meget enkel.

Når det så var tid for å flytte tilbake til nye lokaler hjalp MøbelMeglerne oss med hele prosessen. Alle møbler til nye lokaler ble kjøpt inn og selve flyttingen gikk også meget raskt og effektivt kun i løpet av noen timer.

For oss har hele prosessen gått smertefritt og det takket være en solid leverandør som evner å forstå kundens behov.

Møbelmeglerne kan trygt anbefales.»

Trond Gladsø, Salgssjef ToolPack AS

«Vi har fått nye salgslokaler og fikk hjelp av Grethe hos Møbel Meglerne med innredningen. Vi er svært fornøyd med den rådgivning vi fikk på  løsning samt fargevalg. Montering/levering ble gjort som avtalt til riktig pris og tid.»

Ken Joseph Gevers, Purchasing Manager, Nexans Norway AS

Takket være MøbelMeglerne innredet vi 1 500 m2 på meget kort tid samtidig som vi oppnådde vi en bunnlinjebesparelse på nesten 60%. Basert på våre erfaringer har vi nå implementert en innkjøpsstrategi der alle forespørsler om møbelkjøp i Norge sendes MøbelMeglerne først.

Perly Lyngøy Pöyry Management Consulting (Norway) AS

Pöyry har samarbeidet med MøbelMeglerne i mange år, både ved innkjøp og salg av kontormøbler. Vi setter pris på MøbelMeglerne’s entusiasme og evne til å imøtekomme både behov og ønsker – godt brukt fremstår som nytt og spenstig etter omtrekking. Vi kan trygt anbefale MøbelMeglerne – både som rådgiver og leverandør.

Geir Gerhard Greger Innkjøpssjef, ELIXIA Nordic

Siden 2007 har ELIXIA Nordic AS benyttet MøbelMeglerne ved etablering av nye treningssenter, samt supplering i eksisterende. Her har de blant annet levert møbler til kontorene, møterom, kjøkken, stoler og bord til fitness floor. Våre erfaringer med selskapet er meget gode!

Martin Rød S&C Avdeling/Prosjekt assistent

Lokalene vi i Jacobsen Elektro holder til i ble bygget og møblert tidlig på 1980-tallet og siden den gang har vi hatt de samme møblene i personalkantinen. Derfor var det på høy tid med en utskiftning, og i den forbindelse tok vi kontakt med Møbel Meglerne AS.
Der ble vi møtt med vennlige og kompetente mennesker som så våre behov og som hjalp oss å finne en løsning som vi er svært tilfredse med, både kvalitets og designmessig. Særlig er vi fornøyde med at vi ble anbefalt et fargevalg som nok var «livligere» en det vi utgangspunktet hadde sett for oss, men som vi i ettertid ser var helt riktig.
Punktlighet ved levering av møblene og montering av dem står også til toppkarakter.
Så vi har ingen problemer med å anbefale Møbel Meglerne AS på det varmeste.

Click here to add your own text

Click here to add your own text