For hver stol vi selger produseres ingen ny

Vi renser, vasker og justerer møblene. Om nødvendig kan vi trekke om.

 

VI TREKKER OGSÅ OM OG MØBLENE BLIR SOM NYE

Det er ikke til å unngå at noen av de møbler vi henter kan ha mindre skader eller slitasje. Derfor har vi knyttet til oss noen dyktige håndverkere som sørger for å skifte ut slitte deler, bytte bordplater, trekke om stoler eller foreta en generell opprustning.

Vår samarbeidspartner, Glomma Industrier AS, er Norges ledende industribedrift på omtrekking og reparasjon av polstrede kvalitetsmøbler.

Med moderne datastyrt produksjonsutstyr, faglærte håndverkere og industriell tankegang i produksjonsprosessen trekker de om møbler slik at de gjerne blir bedre enn opprinnelig.

 

KOM INNOM OG SE FORSKJELLEN FØR OG ETTER

Med moderne datastyrt produksjonsutstyr, faglærte håndverkere og industriell tankegang i produksjonsprosessen trekker de om møbler slik at de gjerne blir bedre enn originalen.

Deres faglærte håndverkere kjenner både gamle og nye teknikker, og fikser enhver utfordring – enten det er en kontorstol, en slitt kinosal eller et klenodium av en sofa. Omtrekk av kontorstoler gjøres ved en fullstendig nullstilling av stolen. Stoff og defekte mekaniske deler skiftes, sete, rygg og nakkepute polstres opp, stolen renses, vaskes, smøres, og alle funksjoner testes og justeres. Stolen fremstår som ny og levetiden kan dobles.

Vi renser, vasker og justerer  – og trekker om dersom det er nødvendig.

Sirkulærøkonomi handler om å finne ut hvordan ting kan brukes på nytt istedenfor å kastes.